Zoeken naar piramidetent

 
piramidetent
 
Piramidetent.
De piramidetent is al jaar en dag de absolute nummer 1 in ons gamma. Deze tenten zijn zowel geschikt voor tuinfeesten, bedrijfsfeesten, als voor beurzen of verkoopstand. Daarnaast zijn al deze tenten combineerbaar met onze andere constructies en kunnen ze worden ingericht met onze vloeren, verlichting of verwarmingselementen.
grote tent kopen
Tenten Fun 4 You, verhuur attracties, springkastelen en feestmateriaal. Fun 4 You verhuur.
Onze piramidetent is 5 m x 5 m groot en biedt met zijn 25 m voldoende zitplaatsen voor 25 personen of 30 staanplaatsen. Opgezet/afgebroken: 18000, per weekend. Onze pagodetent is 5 m x 5 m groot en biedt met zijn 25 m voldoende zitplaatsen voor 25 personen of 30 staanplaatsen.
katoenen tent 2 persoons
Te Huur: Starshade Stertent Piramidetent.
Onze tent is uiterst stijlvol en multifunctioneel die u in geval van regen droog houdt en aangename schaduw creert wanneer in volle zon. Onze tent combineert een snelle opbouw een maximale functionaliteit en vele toepassingen.: gezellige warme sfeer voor in de tuin voor communie-feesten, babyborrels, etc.
Tent
Het ABC van de verschillende soorten kampeertenten INTERSPORT SPORT TO THE PEOPLE.
De meeste noktenten hebben een binnentent, die aan de stokken is opgehangen. Een variant is de piramidetent. Daarbij vormen een of twee verticale stokken de nok en heb je daarnaast nog twee of vier stokken die uitlopen naar de ingang van de tent.
tent verhuur limburg
Piramidetent huren Tenten Sniekers tentverhuur.
Deze tenten worden niet alleen als partytent gebruikt maar ook als verkoopstand op beurzen of kerstmarkten en worden altijd door ons op en afgebouwd. Ook is het mogelijk om de piramidetent uit te rusten met accessoires zoals: vloer, tapijt, verwarming of verlichting.
goedkope tweedehands auto
Piramidetenten.
Er is gekozen voor het zeer duurzame en sterke Ten Cate zwaar katoenen tentdoek in 300, 320 en 340 gram-kwaliteiten, waardoor de kwaliteit van de buitentent gewaarborgd is en vooral het leefcomfort van deze piramidetent hoog is en het dek gegarandeerd waterdicht.
cursus wimperlifting
tentenverhuur leboco Tentenverhuur Op zoek naar een Piramidetent.
Verhuurt tenten voor feestjes., De piramidetent met zijn unieke achthoekige vorm en zijn romantisch tintje is de ideale oplossing voor bedrijfsfeesten, happenings en grotere familiefeesten. Deze tent is echt een eye-catcher. Piramidetent: Technische gegevens. Model tent: 8-Hoek. Hoogte: 8 m.
Sea
Forum: Piramidetent Dallas 4 Camping-Frankrijk.nl.
Een informatie website voor mensen die met vakantie naar Frankrijk gaan, met oa informatie over het weer, super-markten, bezienswaardig-heden, wandelen, fietsen, etc. Piramidetent Dallas 4 Gesloten voor reacties. Geplaatst door: karin, Datum: 02.06.2009 1639.: Wij overwegen om een piramidetent aan te schaffen, en nu is ons oog gevallen op de Dallas 4 van de Vrijbuiter.
pdf bestanden samenvoegen
Forum: Piramidetent: De Waard of look-a-like? Camping-Frankrijk.nl.
Wij hebben sinds vorig jaar een Esvo piramidetent de barracuda, die is van lichtgewicht-katoen. Inderdaad voor gekozen omdat de waard voor ons een tikkie te prijzig is. En ik heb het idee dat je ook erg voor het merk betaald.
goedkope nagelproducten groothandel

Contacteer ons